thewayWJD Panama en Panama@home reunie
Graag nodigen we jullie uit voor een mooie zondagmiddag film. En we zijn natuurlijk benieuwd hoe de deelnemers aan de WJD in Panama en WJD@Home op Ameland deze dagen hebben beleefd. Dus kom!
Zondag 24 februari 2019 (10.30-19.00 uur)

image003 tnHet Aartsbisdom Utrecht organiseert van 20 t/m 27 juli 2019 weer een jongerenreis (16-35 jaar).
De eerste 10 deelnemers ontvangen GRATIS het boek: ‘Pelgrimage van Smaragd’, een inspirerende route door Keltisch Ierland van Annemarie Latour en Frank Bosman.
(Inschrijven liefst voor 17 maart a.s., Saint Patrick’s day!!!)  Zie informatie hieronder!

wjd tnIs Panama geen optie? Beleef de Wereldjongerendagen dan mee vanaf Ameland! Van 25 tot en met 27 januari 2019 wordt er een parallelweekend gehouden met de titel WJD@home!>
Het thema van deze WJD is: “Zie de dienstmaagd des Heren; mij geschiede naar uw woord” (Lucas 1, 38). Paus Franciscus benadrukt dat Maria met haar geloof, moed en durf een voorbeeld is voor jongeren en de Kerk. Dus aarzel niet en meld je aan.
25 januari Vertrek boot Holwerd naar Ameland: 18:00 uur. / 27 januari Vertrek boot Ameland naar Holwerd: 17:00 uur.

M25logoMaak kennis met Jongerengroep M25

vrijdag 28 september van 17:00 tot 19:00

Zie de bijlage voor het programma!

M25 LOGO T-shirtM25 is de jongerengroep van de Eusebiusparochie voor jongeren tussen 12-17 jaar.

Het jaarprogramma is een voorlopig jaarprogramma.
Zodra er meer informatie bekend is, zal dit aangevuld worden.
Jaarprogramma M25 2018-2019

jongeren2Wij zijn een groep jongeren in de leeftijd van ongeveer 18 tot 30 jaar oud.

Sommigen van ons studeren of zitten op school, anderen zijn aan het werk.
Wat ons bindt is dat we graag leeftijdgenoten ontmoeten om te praten over onderwerpen die met geloof te maken hebben en dat we het leuk vinden om af en toe samen leuke activiteiten te ondernemen.
We komen eens per maand bij elkaar op vrijdagavond.
Lijkt het je wat om mee te doen? Neem dan contact met ons op.

jongerenHieronder vindt u het overzicht van het jaarprogramma voor de jongeren van 17 tot 30 jaar.

Jaarprogramma 2018/2019

tn donboscoWij zijn een katholiek jongerenkoor in Arnhem.

1 keer per week repeteren wij van 20.00-21.15 uur in de grote Martinuszaal. Wij zingen in eucharistievieringen in de St. Eusebiusparochie. Wij zingen liederen uit Canada, Lourdes en van de Wereldjongerendagen. Jongeren tussen de 12 en de 30 jaar, die mee willen zingen zijn van harte welkom!
Info bij voorzitter en contactpersoon van het Don Bosco-koor Isabelle van Kesteren.
Emailadres: isabellevankesteren@gmail.com