M25 LOGO T-shirtM25 is de jongerengroep van de Eusebiusparochie voor jongeren tussen 12-17 jaar.

Het jaarprogramma is een voorlopig jaarprogramma.
Zodra er meer informatie bekend is, zal dit aangevuld worden.
Jaarprogramma M25 2018-2019

Je kunt een keer per maand, en als je wilt vaker, je samen inzetten voor mensen met een bepaalde nood. Je mag ook met een vriend of vriendin komen, en er geleidelijk achter komen wat jou ligt. Door mee te doen leer je andere jongeren kennen. Soms is er een gezellige activiteit voor samen. Je kunt elk moment van het jaar instappen.

Interesse?
Neem contact op met Anne Kolfschoten, tel. 06 -30574725, of pastor Joset van Leeuwen, j.vanleeuwen@eusebiusparochie.nl. Of mail naar m25arnhem@gmail.com!

M25 werkt nauw samen met de RK Eusebiusparochie, maar je hoeft geen parochiaan te zijn om mee te doen. Onze naam is wel belangrijk: M25 komt van het Bijbelboek Mattheüs hoofdstuk 25. De evangelist Mattheüs beschrijft hierin hoe Jezus zich verplaatst in de situatie van mensen die gebrek lijden of die aan de rand staan, of geen veilig thuis hebben. Hij spoort degenen die Hem willen volgen, aan om dan juist ook naar hun medemens in nood om te zien. Op veel plaatsen in het land is er een M25 actief.

In Arnhem gaat M25 uit van Stichting Dienstwerk Arnhem. We hebben een eigen website waar je op kunt kijken:

www.m25arnhem.nl

Na bezoek aan politierechter