kleutersHallo allemaal,
Met je peuter naar de kerk is soms best wel lastig. Stilzitten, luisteren en dan ook nog begrijpen wat er verteld wordt. Ga er maar aanstaan! Maar de peuter- en kleutervieringen biedt hier een oplossing voor. Voor peuters én voor hun ouders.
Op zondag 10 november 10.00 uur is er weer een viering in de Emmauskapel.

Sinterklaas 2007Zondag 2 december was Sinterklaas in de wijk Malburgen, samen met zijn pietenband was er een geweldig feest.
De minder bedeelde kinderen uit de wijk Malburgen hebben mooie cadeaus gekregen en konden lekker dansen met de pieten. Het feest was compleet toen Minnie Mouse ook even langs kwam.
De kinderen gingen moe, maar voldaan naar huis. Daar mochten ze eindelijk hun cadeaus uit pakken.
Het was een geslaagd feest mede door de inzet van de vele vrijwilligers. Hartelijk dank voor iedereen die aan dit geweldige kinderfeest heeft meegeholpen.
Mentha Kalfs en Anita Coenraads

kinderkoor

Vind jij zingen ook zo leuk? Zing dan mee in ons kinderkoor!
We oefenen elke woensdag van 18.30 – 19.30 uur. Tijdens de vakanties oefenen we niet.
We beginnen woensdag 21 september 2016.

De repetities vinden plaats in de Emmauskapel, Gangulphusplein 5, 6832 AT Arnhem (Zuid)
Meer informatie en aanmelding bij Thera (dennisthera@planet.nl) of bij Helma (026-3252747)

kndOp internet vindt u heel veel websites vanuit diverse christelijke invalshoeken met informatie, verhalen, werkvormen, gebeden, liederen etc. die u kunnen helpen bij de geloofsopvoeding van uw kind(eren). Hieronder vindt u een kleine selectie.

-          www.geloventhuis.nl biedt 10 keer per jaar een thema aan rondom de kerkelijke perioden van het jaar.

Dit thema wordt uitgewerkt in verhalen, gebeden, liederen en werkvormen.

kikali logo vierkant - kleinWij zijn een theater/toneel groep voor kinderen van 4 tot 16 jaar. Iedereen die het leuk vindt om toneel te spelen kan en mag meedoen met onze stukken. We voeren ieder jaar 2 stukken op: met St. Maarten en op Kerstavond. Ieder jaar gaat het over dezelfde gebeurtenissen maar toch weten we ieder jaar weer een heel ander stuk neer te zetten. Zo kan je meerdere jaren achter elkaar meedoen zonder hetzelfde stuk te hoeven spelen. En, met professioneel licht en geluid kan jij je van je beste kant laten zien op de planken!
Dus als jij het leuk vindt om toneel te spelen kijk dan op onze facebook pagina voor de nieuwste data voor repetitie en Like ons meteen ook even. Tot bij het volgende toneelstuk!

misdienaarMisdienaar wie of wat is dat? Iedereen die zijn of haar 1e H. Communie heeft gedaan kan misdienaar worden.
Of je je 1e Communie pas kort geleden gedaan hebt of misschien al enkele jaren geleden dat maakt niet uit.
Een misdienaar is de hulp van de priester in de viering op zondag in de kerk.