kapelopenZoals u enige tijd geleden hebt gehoord zal de Emmauskapel nog vijf jaar door blijven gaan als buurtpastoraatsteunpunt in de wijk Malburgen binnen onze parochie. Daar zijn we allemaal erg blij mee, maar de invulling van de activiteiten zal vanaf januari wel gaan veranderen en vanaf de zomervakantie zullen er nog een aantal wijzigingen plaatsvinden.

Wat gaat er dan veranderen?

• Vanaf januari 2019 zal er op de tweede zondag van de maand geen viering meer zijn zoals u die tot nu toe gewend was in de Emmauskapel.
  • De stilteviering en Kapel Open zullen op de eerste zondag van de maand om en om plaatsvinden.
  • Op de eerste zondag van de maand ’s middags zal de Indonesische geloofsgemeenschap in de Emmauskapel gaan vieren.
  • Op de tweede zondag van de maand zal om de maand de peuter- en kleuterviering plaatsvinden. Deze was tot nu toe in de Walburgiskerk, maar met de verkoop van die kerk moesten de werkgroepen nieuwe locaties zien te vinden.
  • De ontbijtviering zal tot aan de zomervakantie iedere maand op de derde zondag plaatsvinden.
  • Op de vierde zondag van de maand zal tot aan de zomervakantie de woord- en communieviering plaatsvinden.
  • Op de vijfde zondag van de maand zal de gespreksviering “kerken in gesprek met … “ plaatsvinden.
  • De door de weekse activiteiten zullen in ieder geval tot aan de zomervakantie blijven plaatsvinden.