familie-full

Familiebijeenkomst zondagmiddag 12 juni

Op deze zondag is er in de Emmauskerk in Dieren van 13.00-15.30 uur een familiebijeenkomst, bedoeld voor opa’s en oma’s, vaders en moeders met hun kleuters, basisschoolkinderen of middelbare scholieren. Natuurlijk zijn de families uit de andere locaties ook welkom.
Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, nietwaar? Er is een goede parkeergelegenheid bij de kerk. De inloop is om half 1, met koffie, thee, limonade en taart . Om 1 uur starten we het programma: we maken groepjes naar leeftijd en krijgt ieder groepje een begeleider. In elk groepje vertellen we een mooi verhaal en praten we er samen over na. Voor kinderen is er allerlei creatief materiaal om het uit te beelden. Het thema is deze keer “warmte, zomer ” .
Families blijken het leuk te vinden om bezig te zijn met hetzelfde onderwerp, dat kan in het dagelijks leven niet zo makkelijk.
Noteer de datum 12 juni. En graag tot dan ! Opgeven bij Wendela Vuylsteke: 06 28 22 81 91.

Kevelaer

Bedevaart Arnhemse Broederschap

De stichting Arnhemse broederschap Onze Lieve Vrouw van Kevelaer heeft als doel om minimaal één keer per jaar een bedevaart te organiseren naar de bedevaartplaats Kevelaer. Elke 1e zaterdag van oktober organiseert de broederschap deze bedevaart. U kunt zich opgeven via de website. Ook kunt telefonisch informatie opvragen over de bedevaart. Tel: 026-3614556 of 06-24515302
Clemens Zewald, Voorzitter Arnhems Broederschap O.L.V. van Kevelaer.
www.arnhemsebroederschapkevelaer.nl
De bedevaart naar Kevelaar is gepland op zaterdag 1 oktober 2022.
De openingsviering is op 8 mei en de slotviering op 23 oktober, beide in de Martinuskerk op zondag om 11.30 uur.

oikomene

Gezamenlijke kerken van Arnhem

De gezamenlijke kerken van Arnhem, vraagt ons gebed in de voorbede, om open te staan voor natuurbeheer
Dat we danken voor de groene plekken in onze stad en omgeving, die worden beheerd door de gemeente, maar ook door instanties als Staatsbosbeheer, Het Gelders Landschap en Natuurmonumenten.
Dat onze groene ruimte wordt gekoesterd en in stand gehouden door stadsgenoten die zich als vrijwilliger inzetten in parken, op stadsboerderijen en in wijken.
Dat we als Arnhemmers oog blijven houden voor de natuur en dat onze groene ruimtes leerplekken mogen zijn waar kinderen en jongeren de waarde van de natuur kunnen ontdekken.

Lourdes

Op bedevaart naar Lourdes

Meestal een keer in de twee jaar en met de bedevaart van het bisdom Utrecht, bieden wij de mogelijkheid aan om samen op reis te gaan naar Lourdes. Dat kan per bus zijn of per trein of vliegtuig. Als u belangstelling hebt voor deze bedevaart en graag wilt weten welke mogelijkheden er zijn en wanneer er weer een bedevaart gepland wordt, kunt u contact opnemen met Diaken Ronald Heinen (ronald.heinen@eusebiusparochie.nl)