buurtbloemen tn Het Wijkatelier van het Inloophuis St. Marten heeft samen met wijkbewoners, Villa Klarendal, Rijnstad in de wijk, en stagiaires van het Rijn IJsselcollege en de HAN bijna 100 papieren bloemen gemaakt.
Deze bloemen worden, samen met een zakje bonbons, op 14 en 15 april uitgedeeld aan wijkbewoners in Klarendal en St. Marten die vanwege het coronavirus nog steeds veel aan huis gekluisterd zijn.
Zo willen we hen een hart onder de riem steken, in de hoop dat niet al te lang meer gaat duren voor alle beperkingen opgeheven kunnen worden.

inloopNieuwsbrief voor alle vrijwilligers in en rondom
Inloophuis en Buurtpastoraat van St. Marten,
Klarendal en Spoorhoek.

Lees hier de Nieuwsbrief

IMG 2491Met vreugde mogen we delen dat de jeugd (M25) en de jongeren (JEP) van de Eusebiusparochie een nieuwe jeugdhonk hebben ingericht.
Voortaan komen zij bij elkaar in het inloophuis aan de Van Slichtenhorststraat 34 te Arnhem.
Vrijdag 25 november 2019 gaan zij voor het eerst hun nieuwe jeugdhonk in gebruik nemen. Van 18.30 - 20.00 uur is een bijeenkomst voor de jeugd (M25) van 12 – 18 jaar; en vanaf 20.00 uur is een bijeenkomst voor de jongeren vanaf 18 jaar (Jongeren Eusebiusparochie - JEP).
Alle jeugd en jongeren uit de Eusebiusparochie zijn van harte welkom in het nieuwe jeugdhonk van onze parochie.

InloopcentrumInloop- / Diaconaal Centrum

Van Slichtenhorststraat 34