vormselBeste ouders/verzorgers, beste jongens en meisjes,

De RK parochie Sint Eusebius start in januari 2020 met de voorbereiding op het ontvangen het sacrament van het Heilig Vormsel voor de jongens en meisjes in groep 8 en in de leeftijd van rond 12 jaar. De voorbereiding zal verzorgd worden door Jacqueline Kolfschoten en pastoor Tuan.
Het H. Vormsel zal toegediend worden door Kardinaal Eijk in de eucharistieviering op zondag 14 juni om 11.30 uur in de Martinuskerk aan de Steenstraat in Arnhem. Pastoor Tuan zal mee voorgaan in deze viering.

7luikvormselOp welke leeftijd ontvangen kinderen het sacrament van het H. Vormsel?
Het H. Vormsel ontvang je meestal als je in groep 8 van de basisschool zit, rond het 12de levensjaar dus.

Hoe meld ik mijn kind aan voor het Vormsel?
In november krijgen alle kinderen die in de ledenadministratie van de parochie staan met de juiste leeftijd en die in groep 8 van een katholieke basisschool zitten een uitnodiging om mee te doen met de vormselvoorbereiding.