OLVe Waalse Kerk 2Vieringen/activiteiten in de 40dagentijd ( in de Waalse kerk, tenzij ander vermeld).
Iedere vrijdag, 12.30-12.50 uur : Coventryvredesgebed
Iedere 1ste zondag van maand 17.00 uur : Vesperviering
Iedere 2de zondag van de maand 10.00 uur: Themaviering
Iedere 3de zondag van de maand: 10.00 uur: Verdieping op de zondagmorgen. (In de Stadskeuken) M.u.v. zondag 21 april.

koorZangers (m/v): Welkom voor een gelegenheidskoor tbv Pasen o.l.v. Pleuni van der Heide
Eenvoudige liederen die passen in de sfeer van de paaswake, een- en/of meerstemmig.
Zingen: in de PAASVIERING van de Walburgisgemeenschap (die gehouden wordt in de Waalse kerk) op Paaszaterdag, 20 april. Viering 22.15 uur – inzingen 21.00 uur
Repetities: Zaterdag 30 maart en 6, 13 en 20 april van 10.00 tot 12.00 uur in de Waalse kerk
Opgave: Bij Clem Follender, c.follender@eusebiusparochie.nl of 06 24723206

waalseDit als gevolg van de verkoop van de Walburgis, die 20 december 2018. De Waalse Kerk bood desgevraagd direct onderdak. Met gevoel voor de geschiedenis kun je dat opmerkelijk noemen. Veel leden van de Waalse kerk hebben voorouders, die als Hugenoten voor de katholieken uit Frankrijk moesten vluchten. Nu vragen katholieken om onderdak.

unnamed6In maart start een serie van 3 bijeenkomsten bibliodrama, rond verhalen die passen in de 40-dagentijd.
Bibliodrama is een vorm van speels en dramatiserend omgaan met een ( bijbel) verhaal. Het gekozen verhaal wordt gelezen, rollen worden gezocht en ieder gaat met zijn eigen rol aan de slag. Al spelend kom je andere rollen tegen. Deze serie wordt gegeven door Marie-Louise Vroemen, bibliodrama begeleider.