Kaarsen allerzielenWaalse Kerk Arnhem, zaterdag 2 november, 19.00-20.00 uur.
Teksten, liederen en ritueel brengen ons in verbinding met onze doden, met God en met elkaar.
M.m.v. Octo Voces o.l.v. Erlo van Druten.

20151122 112651Waalse kerk Arnhem, zondag 20 oktober 10.00-11.00 . Aansluitend koffie.
Ellen Tebbe, die al jaren o.l.v. een Joodse docente wekelijks een bijbeltekst uit het Hebreeuws vertaalt, brengt dit keer weer een tekst uit Genesis mee. Dat wordt vast weer een boeiend uurtje met verassende inzichten.
Iedere 3 de zondag van de maand houden we de zgn. ‘Verdieping op de Zondagochtend’
Je kunt ook spreken van Leerhuis. De term leerhuis is ontleend aan de Joodse traditie, waar leren, permanent leren een belangrijk onderdeel van uitmaakt.

biddenIedere vrijdag 12.30-12.50 uur in de Waalse kerk

Elke vrijdag rond het middaguur wordt er in Arnhem voor Vrede en Verzoening gebeden. Dit zgn. Coventrygebed vindt, op hetzelfde uur, plaats, op ongeveer 200 plaatsen over de hele wereld.
Plaatsen, die allen getroffen zijn door oorlogsgeweld. De daarbij geslagen wonden mogen niet vergeten worden en daarom gedenken wij.
Het Coventrygebed wordt georganiseerd door alle Arnhemse Kerken.